ASTERLO

ASTERLO 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1616 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asterlo. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 22:28 Het eten was er veel sneller dan aangekondigd. Het was goed warm en de smaak was perfect.
14 aug 2022 om 19:18 Het eten was warm en heerlijk.Binnen de benoemde tijd geleverd.We hebben ervan genoten.
14 aug 2022 om 19:07 Heerlijk en binnen de gestelde tijd Verse maaltijden en service top
12 aug 2022 om 21:21 Heerlijk vers warm en snel We hebben er heerlijk van gesmuld Pizza’s kapsalon en schotel kipshoarma
12 aug 2022 om 0:48 Shoarmapizza Heb helaas niet kunnen genieten van mijn pizza. De pizza was niet warm. Het vlees was aangebrand. Hoe durf je zoiets de deur uit te laten gaan. Wow gewoon zwart vlees op een pizza. Bezorging was goed. Klantvriendelijk personeel.
11 aug 2022 om 20:51 the worst kapsalon I've ever eaten in all of Holland, the chicken was too dry, old fries, the lettuce was black and I ordered the large one and they served me less portion, besides taking 1h 30min for a kapsalon and a pizza (what better not mention)
11 aug 2022 om 8:51 Lekker maar had ander vlees dan ik verwachtte
10 aug 2022 om 21:38 Bezorging was snel, pizza kwam heet aan & was ook heerlijk.
8 aug 2022 om 19:56 Dankjewel
7 aug 2022 om 12:23 Goeie kapsalons!!
6 aug 2022 om 22:18 Wel duidelijk opmerkingen lezen aub. Als er staat dat iemand iets niet wil in zijn broodje dan moet je het er niet in doen voor de zoveelste keer
6 aug 2022 om 1:45 Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger